sunnuntaina, marraskuuta 18

Ohi on!

TJ0:sta on jo muutama vuosi aikaa, mutta samaa kuolematonta lausahdusta voinee käyttää tässäkin tilanteessa: muutama tunti sitten tapahtuneesta kuskinvaihdosta alkoi näillä näkymin noin kolmen kuukauden ajotauko. Jos mitään yllättävää ei tapahdu, niin tarkoitus olisi palata banaanin alle vasta maaliskuussa 2008.

Tauon taustalla ei sitten ole poliisin tai välitysyhtiön määräämä ajokielto, jos joku sitä miettii. Nyt on vain aika keskittyä muutamaksi hetkeksi aivan muihin asioihin kuin taksituuraukseen; sen enempää en aio täällä kertoa.

En lupaa varmuudella jättää tätä blogia rauhaan ajotauosta huolimatta vaan kirjoitan jos inspiraatio iskee, joko vanhasta muistista hassunhauskoja asiakaskohtaamisia tai sitten vaihtoehtoisesti jotain aivan muuta. En myöskään lupaa varmasti jatkaa kirjoittamista keväällä tauon jälkeen, kirjoitan jos se tuntuu vielä mielekkäältä ja jos ei nappaa niin sitten ei.

Näkemiin, hyvät lukijat. Ehkä jopa hyvästi - mene ja tiedä. Kävi niin tai näin, haluan kuitenkin esittää lämpimät kiitokseni yllättävän suuresta mielenkiinnostanne ja antamistanne lukuisista kommenteista.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin - turvallista matkaa.

6 kommenttia:

borgne kirjoitti...

No vaikket taksia ajaiskaan niin voit silti jotain blogata? Kirjoitat hyvin.

Kimmo kirjoitti...

Hyvät jatkot vaan sinne :)

Tolpan perällä kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Tolpan perällä kirjoitti...

Johan tämä sekoilee... piti vaan sanoa, että naisen löysit ;)

H kirjoitti...

No voihan räkä, juuri tänään töissä ajattelin edessä olevaa Rollon reissua, mihin liittyy 120% varmuudella taksiajelua yöaikaan...Ja tuumin, että mistähän tunnistaisin jos kyytiin sattuisin :D

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kyydistä ja hyvää jatkoa!
Toivottavasti kuitenkin jatkat bloggaamista!