tiistaina, toukokuuta 15

Kesä kaikilla

Nyt voi varmaan jo virallisesti julistaa kesän alkaneeksi, kun tuli sesongin ensimmäinen hajotusvuoro. Pitkä yö ja kassa olisi vaatimaton jopa huonolle pätkälle, näin hiljaista yötä ei tule ihan heti mieleen...

Hiljaisena yönä ei sattunut erityisen mielenkiintoisia asiakaspalvelutilanteitakaan. Sekalainen seurue keskustasta kotiin, reissaaja tolpalta lentokentälle, liikematkustaja työmaalta hotelliin, muutamia yksittäisiä juhlijoita keskustan ja lähiöiden väliä, sairaalan päivystäjä kotiin ja pari pyörätuolia sinne sun tänne. Kertaakaan ei tarvinnut laskea takapenkkejä "inva-asennosta" vuoron aikana, eli isompia porukoitakaan ei ollut liikkeellä.

Mutta onhan tässä vilskeessä hyvätkin puolensa! Pakko olla! Tai no, ei tule kyllä ihan heti mieleen... Aivan liikaa aikaa juoda kahvia ja mietiskellä tyhjänpäiväisiä asioita. Ehkä tämäkin aika olisi kannattanut mieluummin käyttää siihen kotitenttiin tai vaikkapa harrastamiseen, mutta tosiasiahan sekin on, että ilman huonoja vuoroja ei välttämättä tule myöskään niitä hyviä vuoroja. Pitkässä juoksussa ansiot tasoittuvat ja niin edelleen, mutta tässä ja nyt aika meinaa käydä pirun pitkäksi.

Koskessahan olisi elokuvakanava ja juttuseuraa, mutta jälkimmäisen runsauden vuoksi sieltä ei ole enää toivoakaan saada tänä yönä keikkaa. Ahne paskiainen kun olen, niin ajoin sitten lähes epätoivoisena keskustan ainoalle tyhjälle asemalle eli Torille. Harvoin tänne kyytejä tulee tähän aikaan, mutta jos se sattumakyyti kuitenkin tulee niin eipä ole ketään jonossa edellä... Tässä sitä nyt sitten katsellaan sateen ropisemista Ransun tuulilasiin ja näppäillään kännykkää, eli asiathan voisivat olla paljon pahemminkin.

Onneksi on lukenut aikanaan niin saa sentään tehdä sisätöitä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

*reps*
Niin siistiä sisätyötä