torstaina, helmikuuta 1

Asiakkaiden raivostuttavat tavat, osa II

Avauduin aiheesta jo helmikuussa 2006 otsikolla "Top-4 taksiasiakkaat", mutta nyt on tullut pari juttua lisää mieleen. Ja toistetaan vielä kyllästymisen uhallakin: suurin osa asiakkaista on mukavia, normaaleja ihmisiä, mutta jotkut (heistäkin) tietämättään, ajattelemattomuuttaan tai ilkeyttään nostattavat kuljettajan v-käyrää sanoinkuvaamattomiin lukemiin.

4. Pizzaräpylä. Poistuessaan autosta asiakas sulkee oven painamalla tomaattikastikkeisella, rasvaisella kädellään ikkunasta. Tavallinen käsikin jättää ikävät sormenjäljet, mutta pizzaräpylät ovat monin verroin pahempia! Tai no ei, vielä pahempia ovat nämä jalattomat, jotka ottavat kyytiin tullessaan tukea tuulilasista (kyllä, se on mahdollista) ja lähtiessään koko kämmenellä molemmista sivuikkunoista. Ja ovat sitä ennen istuneet rapakossa. Rakas asiakas, ovissa on kahvat tarttumista varten.

3. Irstas mies. Voitte vain kuvitella mitä kaikkea taksinkuljettaja kuulee miesmatkustajien suusta liittyen vastakkaisen sukupuolen edustajiin ja heidän kanssaan (useimmiten maksua vastaan tapahtuneisiin) lisääntymisharjoituksiin. Rollon yössä liikkuu omien sanojensa mukaan melkoisia naistenmiehiä, mutta välillä vain ihmetyttää miten tämä esiintymismaskisen Lordin näköinen kaveri on päässyt suorittamaan sellaisia toimituksia mistä vuolaasti kertoo...

2. Taksiryöstäjä. Humoristinen yön matkustaja vitsailee, että "mie muuten ryöstän tämän taksin" tai kysyy, että "mitäs tekisit, jos mie sanoisin että rahat tai henki?". Eikä muuten naurata yhtään. Huumori on hieno asia joka parhaimmillaan piristää harmaata pakerrusta, mutta jos sen käyttö ei ole hallussa tai tilannetaju nollassa niin silloin on parempi pysyä asialinjalla.

1. Haisuli. Tämä kummankin sukupuolen edustajina esiintyvä ihmislaji ei ole käynyt viikkoon suihkussa, haisee viinalle ja kaikille sen jatkojalosteille, piereskelee ja röyhtäilee täysin estoitta ja tulee melkein suuhun selittämään päättömiä juttujaan. Paluumatkalla ajetaan sitten kaikki ikkunat auki, ulkolämpötilasta riippumatta.

------------------------------------------------

Tunnistitko näistä itsesi? Toivottavasti et. Harvoin näitä onneksi näkee.

1 kommentti:

Kolleega kirjoitti...

No jaa harvasen yöhän joku tai useampi noista pyöri takapenkillä.