perjantaina, joulukuuta 29

Kalasäilykettä

Mitä liikkuu ihmisen päässä, kun kuuden hengen seurueelle tilataan henkilöauto?

Oikeasta vastauksesta palkitaan omakustanteisilla sillipurkilla, lunastettavissa lähimmästä elintarvikeliikkeestä käypää valuuttaa vastaan.

3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Neljä hyvää tyyppiä toivoo, että ne kaksi mänttiä joista halutaan eroon menevät seuraavalla taksilla siihen ravinteliin, johon alunperin oli puhe olla menossa ja menevät keskenään jonnekin muualle. Jos mäntit saavat edeltä menneet kiinni, niin sitten vain pahoitellaan kovasti väärinkäsitystä ja tilataan taas liian pieni auto seuraavaan paikkaan siirtymistä varten. Näin täällä etelämpänä.

tuurari kirjoitti...

Enpä kyllä ollut ajatellutkaan tuollaista vaihtoehtoa. Jos pikapuoliin ei tule vielä parempaa vastausta, niin voittajakommentti oli tässä. Onnea!

Ankka kirjoitti...

Toinen variaatio samasta aiheesta:

Juuri tavatusta porukasta löytyi (tämän yön?) heila, mutta ongelmana on se täysin vieras porukka joka raahautuu mukana eikä ymmärrä kaunista vihjettä mennä kollektiivisesti puuteroimaan nenää.

Paikalle taktisesti pieni taksi ja "olipa vittumainen taksikuski, no, näitä sattuu, me mennään vaikka (tytön nimi) kanssa toisella taksilla, ottakaa te tämä".

Ja ihmisetkö eivät välillä ole hanurista?! :)