keskiviikkona, syyskuuta 13

Tuurari jalankulkijana

Tämä postaus ei liity mitenkään takseihin, mutta pistipä niin vihaksi että pitää avautua tänne. Kaikessa lyhykäisyydessään, nuoren lippalakkipäisen "miehen" ajama punainen Nissan Sunny (kyllä, annan tuntomerkit aivan tarkoituksella jos joku sattuisi tuntemaan - rekkaria en kehtaa laittaa, se menisi jo vähän överiksi) roiskautti allekirjoittaneen päälle syvän lätäköllisen kuravettä odottaessani vuoroa kadun ylitykseen. Kovaääninen "PER..." oli jo tulossa suusta kun muistin takavasemmalla kävelleen mummelin jota en tietenkään tahtonut kielenkäytölläni järkyttää, joten katsoin parhaaksi nielaista lopun.

Otinhan minä rekisterinumeron ylös koska mieleni teki suorittaa vähän liikennekasvatusta puhelimitse, mutta kun auton omistajan kanssa samannimisiä henkilöitä löytyi heti useampia niin enpä viitsi alkaa soittamaan kaikkia läpi. Ja niistä vaatteista... no, kakaran onneksi en kehtaa kuoritakkia ja verkkareita alkaa pesulassa pesettämään vaikka minulla siihen oikeus olisikin.

Mutta pistää se vaan niin vihaksi! MUR!

------------------------

Kiitos, nyt helpotti. Voihan tuollainen vahinko sattua kenelle tahansa (vaikkapa kaikin puolin täydelliselle tuurarillekin), mutta nähdessään jalankulkijan kastuvan totaalisesti luulisi kuskilla olevan pokkaa käydä pahoittelemassa tapahtunutta ja tarjoamassa korvausta. Ja kyllä, kuljettaja näki mitä tapahtui.

Ei kommentteja: