perjantaina, elokuuta 25

Tötteröö!

Ja niinpä tuli kokeiltua tila-autoiluakin. Eipä se juuri pikkuautolla työskentelystä eronnut näin hiljaisena arkiyönä, mutta tällaiselle pahimmat kaahausnälkänsä jo (aikanaan suljetulla radalla) tyydyttäneelle harrastelijalle sopii iso auto alle kuin Topsy korvaan. Parempi näkyvyys ja ergonominen ajoasento ovat isoja plussia, ja äkkiseltään ainoat negatiiviset puolet tötterössä ovat vuorovaikutusta häiritsevä etäisyys asiakkaisiin ja taustamelu. Jälkimmäinen tosin saattoi olla vain kyseisen, suhteellisen pitkään palvelleen yksilön ominaisuus, mutta mene ja tiedä - vertailupohjaahan minulla ei tältä saralta ole.

Mutta mennäänpä itse Rollon yöhön. Rauhallinen yö oli kuin pehmeä lasku lomalta arkeen, ja yllättäen torstaiyönä oli liikkeellä harvinaisen fiksua porukkaa. Tai sitten minulla oli vain tuuria. Tasaisen miellyttävässä asiakasmassassa ainoa mieleenjäänyt tapahtuma oli helsinkiläisen puolikollegan antama huomattavan suuri tippi. Kuten hän pyysi, muistelen nyt etelän miestä lämmöllä (aina lopetuskappaleen alkuun asti).

Summa summarum, hyvin meni. En telonut ketään liukuovella ja autokin jäi ehjäksi. Mutta katso, nyt aamu jo valkenee! Silloin on pikkukuskien nukkumaanmenoaika. Hyvää huomenta.

Ei kommentteja: