lauantaina, elokuuta 12

Lomat lähenee

Enää kaksi vuoroa ennen kesälomaa! Vähiin käy ennen kuin loppuu, pätee siis tuurarin kesälomituksiinkin. Mutta asiaan, mitä näkyi Rollon yössä tällä kertaa?

Perjantai-ilta oli kohtuullisen vilkas ja ajotkin sattuivat melko sopivasti joten olen hyvinkin tyytyväinen vuoroon. Asiakkaissakaan ei ollut moittimista, lähes täydestä kuusta huolimatta oudoimmat kulkijat eivät päätyneet minun takapenkilleni. Asiakkaat olivat oikeastaan harvinaisen tylsiä! Ainoastaan yhdestä porukasta riittää vähän juoruttavaa.

Pahamaineisesta lähiöpubista tulee autollinen erittäin iloista väkeä, on nähtävästi ollut hauska ilta. Takapenkille menee vähän väsyneempi kolmikko ja viereeni istahtava täti tuntuu olevan joukon johtaja.

- No terve! Katuosoite XX. Mites meillä menee?

- Terve, terve. Hyvinhän meillä menee.

- Ja nyt sulla menee vielä paremmin!

Hyvällä tuulella olevia asiakkaita on aina mukava kuskata. Kunhan he eivät ole liian hyvällä tuulella, se voi johtaa joskus kiusallisiin tilanteisiin. No ei tämä mitenkään paha keikka ollut, matka etenee:

- Kuulepa kuski, saanko mie pussata sinua?

Jaa että semmosta. Johan siitä edellisestä lähentelystä ehti kulua monta kuukautta... Leikkimielellähän tämä täti onneksi oli liikenteessä, joten ystävällinen kielto riittää - melkein.

- Älä nyt sentään, tulee kotona selittämistä jos on huulipunaa poskessa.

Tällä välin saavumme kohdeosoitteeseen. Asiakas ei ole torjunnasta moksiskaan.

- No niin, tässä on kyytimaksu ja niitä hiluja mie en halua. Ja tässä vielä vähän lisää samaa sorttia... ja sitte mie tehen näin.

Nainen pussasi sormenpäätään ja tökkäsi lähtiessään minua keskelle nenää.

Ei kommentteja: