sunnuntaina, heinäkuuta 23

Pipa kireällä?

Kolmen hengen seurue istuu kyytiin ja etupenkillä oleva kertoo kohdeosoitteen. Risteyksessä laitan vilkun päälle, kuten hyviin tapoihin kuuluu, ja etupenkin setä aloittaa itsekseen jupinan:

- Siellä se rele naputtaa... p-----e... turhaa syöpii virtaa...

Okei. Asiakas on ilmiselvästi erittäin ympäristötietoinen, koska häntä huolettaa vilkkureleen ja lamppujen aiheuttama laturin kuormitus ja sitä kautta luonnonvarojen haaskaus. Pitäisi varmaan laittaa myös ajovalot, radio ja ilmastointi pois päältä? En kuitenkaan sano mitään ja saavumme hiljaisuuden vallitessa valo-ohjattuun risteykseen jossa palavat punaiset.

- S-----a. Täällä vain punasia poltethaan ja mie jouvun tuolle taksille maksamaan punasissa seisomisesta... p-----e.

No huh huh! Tuntuu olevan melko tarkan markan mies. Ja juttu jatkuu seuraavissa valoissa, viitaten takapenkillä matkustavaan mieheen jonka on määrä jäädä reitin varrella sijaitsevan marketin luona pois tupakan ja kaljan hakua varten.

- P-----e... täälä sitä vain pittää kaikkia hampuuseja kuskata taksila ympäri kaupunkia... ja punaset valot joka risteyksessä! Ala kalppia nyt, jää tässä valoissa pois niin ei tarvi mutkitella!

Kauppaan menossa oleva matkustaja hyppää kyydistä liikennevaloissa ja tarkan markan mies käskee ajamaan "oikotietä" joka ei kyllä minun mielestäni ole millään tapaa paras reittivalinta. Mutta asiakashan saa määrätä reitin ja tätäkin reittiä pitkin pääsee kohdeosoitteeseen. Perillä takapenkillä istuva nainen huomaa törkeän rikoksen tapahtuneen:

- Kato miten tuo Audi on pysäköiny tuohon oven eteen! Keskelle pihaa...

Etupenkkiläinen riemastuu:

- S-----A! MIE KÄYN PUHKOMASSA SIITÄ RENKAAT! P-----e... tuomosia ne s------n Audi-kuskit on.

---------------------------------

Olen varmaankin tavannut maailman negatiivisimman ihmisen.

1 kommentti:

Lusikka lattiaan kirjoitti...

Näitä muuten sattuu täällä Mansessakin vastaan aina välillä... jestas että osaavat olla rasittavaa väkee.

Kai ne laskee montako palaa paperia käytättää kun käy paskalla... hullua väkee kaiketi.

-R-