tiistaina, huhtikuuta 25

Addiktio

Yritin olla vuorokauden ilman kahvia. Eipä muuten ole helppoa... aamulla herääminen oli aivan käsittämättömän vaikeaa, olo oli koko päivän tokkurainen ja sitten lounastauolla alkoi aivan karmea jysäri. Lääkkeeksi iso kuppi kahvia, ja poks! Päänsärky hävisi.

Ai miten niin kofeiiniriippuvainen?

Pitäis varmaan vähän rajoittaa tuota kahvin voimalla valvomista. Missähän kunnossa meikäläisen maha on eläkkeelle jäädessä jos tätä menoa jatkaa pitempään?

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei hitsi, tähän blogiin vois jäädä koukkuun! Taksimatkalla sitten aina mietin, onko kuski se kuski... :)

chess kirjoitti...

Juu. Tuo on tuttua! Kai sullakin kuluu se pullo EDiä per yövuoro? =)

tuurari kirjoitti...

Joo, pullo EDiä tai pari kuppia kahvia. Viikonloppuina sitä kahvia ei oikein raaski jäädä ryystäämään, joten useimmiten turvaudun EDiin... vaikka se onkin aivan he*vetin pahaa.

chess kirjoitti...

niin on. mutta siinä on kierrekorkki... :)
Mikä yhdistää taksikuskeja... Tolkuton kofeiininkäyttö

Anonyymi kirjoitti...

Oottekos kokeilleet niitä Frezzoja vai mitä ne nyt on? Siinä vasta onkin turha keksintö, myydä nyt kylmää maitokahvia pullossa. Mutta täytyy kyllä myöntää että se on hyvää :$

Anonyymi kirjoitti...

eräs "kosken vakio kävijä" kehui VitaNova tms luomu tuotetta hyväksi korvikkeeksi kahville. Sullaki Tuurari kannattais vähentää polttamista töissä, nyt kun se on laatudirektiivienkin mukaan kiellettyä autoissa ja niiden välittömässä läheisyydessä..

tuurari kirjoitti...

Vitanovaa (tjsp) olen joskus maistanutkin. Maku oli ihan jees, mutta siinäkään ei muistaakseni kierrekorkkia löydy. Toki se kahvin korvikkeena menisi, pitää varmaan joskus kokeilla uudestaan. Taitaa vain olla melko hinnakasta?

Polttamistani en aio vähentää. En kerta kaikkiaan pysty. Eläissäni en ole tupakkaan sekaantunut, ja siitä on kyllä vaikea enää vähentää...