sunnuntaina, helmikuuta 12

Iloa ja surua

Teinityttö toteaa kyydin päätteeksi kuskin olevan aivan v---n tyhmä, kun se ei ottanut viittä henkeä takapenkille. Hänen ystävänsä, jotka yrittävät rauhoitella angstista nuorta naista, ovat kuulemma kuljettaneet ylikuormaa useasti.
...
Vakavasti sairaan vanhuksen omaiset palaavat sairaalasta kotiin. Hoitaja oli kutsunut heidät sinne keskellä yötä. Itku ei ole kaukana, mutta takapenkillä istuva mies yrittää peittää tunteensa tiuskimalla muille. Hän ei kuulemma siedä lässytystä.
...
Australialainen vaihto-opiskelija sukeltaa cowboy-hattu päässään pää edellä takapenkille. Hänen seurueensa on menossa jatkoille Tivolin rantabileistä ja tunnelma on katossa. Kuljettajaa hymyilyttää aussipoikien jutut vielä paluumatkallakin.
...
Keski-ikäinen, alkoholin vaikutuksen alainen mies on kadottanut avaimensa, rahansa ja puhelimensa tunnusluvun. Onneksi kolmannesta osoitteesta löytyy ystävä joka auttaa.
...
Erään kollegan isä lähtee kotiin ennen pahinta ruuhkaa. Matkalla hän kysyy tunnenko hänen jälkeläistään ja miten olen viihtynyt ratin takana. Perillä saan kaksi euroa tippiä.
...
Nuori nainen on ottanut muutaman liikaa. Kotiosoitteessa Visa Electronin varmennus ei onnistu ja soitto pankkiin varmistaa asian: tilillä on vain 37 senttiä rahaa. Vaihdamme yhteystietomme, otan häneltä allekirjoituksen velkalappuun ja näppäilen mittariin 49E.
...


Takana on jälleen yksi yö täynnä yllätyksiä.

Ei kommentteja: